how to design your own website for free

До стартот на трката остануваат уште

Скопје Трча 10КМ - Skopje Run 10K

4 октомври 2020

Трка на 10 КМ

Се трча еден круг од 10км. Стартот на трката е во 9.00 часот на 6 октомври 2019, пред фонтана Лотус на бул. Илинденска.

Штафетна трка  2 х 5 КМ

Во штафетната трка учествуваат 2 натпреварувачи и секој трча 5 км. Стартот на трката е во 9.00 часот на 6 октомври 2019, пред фонтана Лотус на бул. Илинденска.

Главен покровител на трката

Партнери на трката