bootstrap carousel

HalkEco Скопје Трча 10КМ - 11 мај 2025

Mobirise

Преземете ги вашите бесплатни фотографии од трката директно на вашиот паметен телефон или компјутер преку апликацијата GetPica.

Еве што треба да направите:
- Одете на www.getpica.com или симете ја мобилната апликација на вашиот телефон и креирајте ваш профил доколку го немате креирано од некој претходен настан.
- Внеси го твојот код кој е испринтан на твојот стартен број
- Погледнете ги вашите фотографии и споделете ги со вашите пријатели.

Доколку ја немате GetPica апликацијата на вашиот телефон превземете ја од следниве линкови:
- За Андроид кликни тука
- За IPhone кликни тука
Или од вашиот компјутер најавете се на www.getpica.com

До следното издание во 2025 остануваат уште

Трка на 10 КМ

Се трча еден круг од 10км. Стартот на трката е во 9.00 часот на 12 мај 2024. 

Сертифицирана патека

Трката е со меѓународен сертификат издаден од АИМС и Светска Атлетика.

Mobirise

Насловен спонзор на трката

Партнери на трката