ПРИЈАВУВАЊЕ

web maker

Пријавувањето ќе биде отворено на 22 април 2021. 
Пријавувањето се затвара на 4 јуни 2021, но доколку се исполни предвидениот број на учесници пријавувањето ќе биде затворено и порано.

Пријавувањето се врши преку нашиот партнер за пријавување www.smartrace.club , при што е задолжително да креирате свој профил.
ВАЖНО! При процесот на пријавување треба да го одберете вашето таргет време за кое планирате да ја завршите трката. Ве молиме да бидете реaлни и да не оставате неточни таргет времиња. Доколку се утврди дека некој учесник оставил неточно таргет време учесникот ќе биде преместен во последниот бокс. Промена на таргет време нема да биде возможно после завршување на пријавата.


ВАЖНО: после завршувањето на процесот на пријавувањето (доделување на стартен број) нема да биде возможно промена на пријавата и промена на вашето таргет време.

Право на учество во трките имаат сите државјани на Република Македонија и странски државјани, од двата пола, под следните услови (кликни тука)

Трка на 10 км

Котизација за трката на 10 км.:
> до 30 април 2021 - 750 ден.
> од 1 мај до 4 јуни 2021 - 850 ден.

Содржина на стартен пакет за трката на 10 км

  • Стартен број со чип (за пријави до 31 мај вашето име ќе биде испечатено на стартниот број)
  • Медал на крај од трката
  • Торбица
  • Заштитна маска за лице на крај од трката
  • Освежување
  • Осигурување
  • Резултати во живо и онлајн диплома
  • Фотографии преку апликацијата Pic2Go


Напомена: Трката ќе се одвива под строги протоколи. Секој учесник треба да ги прифати условите за учество при процесот на пријавување. Носење заштитна маска за лице е задолжително, освен кога учесникот ја стартува и трча трката. Во случај на презакажување на трката заради влошена епидемиолошка состојба во државата уплатените средства не се рефундираат.